Telefonisch vergaderen via 0900-1944!

De telefonisch vergaderen dienst van Voicemeeting is erg eenvoudig. Toch kunnen wij voorstellen dat u eerst wat uitgebreide informatie wilt hebben.

Hoe plan ik een telefonische vergadering?

Een telefonische vergadering bij Voicemeeting inplannen is zeer eenvoudig. Wanneer u een telefonische vergadering wilt inplannen, stuurt u de deelnemers een mailtje met:
- De toegangsnummer voor de conference call: 0900-1944
- Tijdstip van de telefonische vergadering
- Viercijferige pincode
Alle deelnemers bellen dan op het afgesproken tijdstip in via 0900-1944, toetsen de viercijferige pincode en de telefonische vergadering kan beginnen!

Hoe kom ik aan de viercijferige pincode?

U verzint zelf een viercijferige pincode en deze geeft u aan alle deelnemers door. Wanneer men ingebeld heeft op het 0900-nummer en de afgesproken pincode intoetsen kan de telefonische vergadering van start gaan.

Is een telefonische vergadering hetzelfde als een conference call?

Ja, een telefonische vergadering is hetzelfde als een conference call. Het is heel goed mogelijk dat in Nederland het woord "conference call" meer wordt gebruikt dan "telefonische vergadering".

Moet de voorzitter van een telefonische vergadering reserveren bij Voicemeeting?

Nee. Voicemeeting hoeft niet op de hoogte gebracht te worden. U kunt gewoon 365 dagen, 24 uur per dag gebruik maken van onze dienst. De dienst staat altijd ter beschikking. U en de andere deelnemers bellen het nummer 0900-1944, volg het menu, toest de pincode in en iedereen profiteert direct van de vele voordelen van onze eenvoudige en goedkope dienst.

Wat kost het om gebruik te maken van Voicemeeting?

Elke deelnemer betaalt 4,5 cent (incl. BTW) als starttarief en 10 cent per minuut (incl. BTW) om gebruik te maken van Voicemeeting. De kosten worden afgerekend per seconde. Er zijn verder geen kosten aan de dienst verbonden. Voicemeeting berekent dus geen vaste abonnementskosten.

Hoe worden de kosten de telefonische vergadering in rekening gebracht

De kosten van het gebruik van Voicemeeting vindt u terug op uw factuur van uw huidige telecom provider. U hoeft namelijk geen contract af te sluiten voor het gebruik van Voicemeeting. De kosten kunt u terug vinden onder de rubriek "Service Nummers" op uw telefoonrekening.

Hoe lang mag een telefonische vergadering duren?

Een telefonische vergadering mag net zo lang duren als u wilt. Voicemeeting stelt geen beperkingen op het gebruik van de dienst.

Met hoeveel personen kunnen we tegelijk telefonisch vergaderen?

Voicemeeting heeft het aantal deelnemers gemaximeerd op 30. Uit klantonderzoek is naar voren gekomen dat dit het maximale aantal is waarmee er ordelijk en efficiënt vergaderd kan worden.

Kunnen andere mensen dan de deelnemers meeluisteren?

Nee, dat is niet mogelijk tenzij u of de andere deelnemers de code van de vergadering door geeft aan anderen. Voicemeeting adviseert daarom de code zorgvuldig te bewaren.

Kunnen deelnemers vanuit het buitenland inbellen?

Ook buitenlandse deelnemers kunnen gebruik maken van Voicemeeting. Klik hier voor meer uitleg hoe deelnemers vanuit het buitenland kunnen inbellen.

Ik kan geen 0900 nummers bellen vanaf mijn bedrijf.

Somming ondernemingen hebben blokkades op het bellen naar 0900-nummers. Vraag aan uw medewerkers op de afdeling Telecommunicatie of de blokkades verwijderd kan worden. Of misschien ie er een methode om de blokkade te omzeilen? U kunt overigens ook gebruik maken van uw mobiele telefoon.

Ik toets de code in maar Voicemeeting reageert niet

Het kan zijn dat uw toestel geen DTMF code meestuurt waardoor onze applicatie niet reageert. Raadpleeg of de handleiding die bij uw toestel hoort of een collega van de afdeling Telecommunicatie. Soms moet u eerst een "9" intoetsen voordat DTMF codes meegestuurd kunnen worden.

Zo, u weet nu alles over telefonisch vergaderen met Voicemeeting.

Bel 0900-1944 en start uw telefonische vergadering!

Bel: 0900-1944

Direct telefonisch vergaderen